Reactie van het stadsarchief Rotterdam op mijn boek

Home  >>  Geen categorie  >>  Reactie van het stadsarchief Rotterdam op mijn boek

Reactie van het stadsarchief Rotterdam op mijn boek

On februari 6, 2022, Posted by , in Geen categorie, With No Comments

Ik heb het boek cadeau gedaan aan het stadsarchief Rotterdam. Zij hebben mij heel goed geholpen bij het zoeken naar mijn familie in de archieven van Rotterdam. Ik kreeg het volgende antwoord:

Ik ben onder de indruk. Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar is bovendien erg prettig leesbaar. Heel levendig. U hebt uw voorvaderen als echte driedimensionale mensen weten te portretteren (waar de meeste familiegeschiedenissen helaas vooral platte figuren opsommen, met weinig anders dan een geboorte- en een overlijdensdatum, een beroep en een woonplaats). Ik heb het boek inmiddels overgedragen aan onze bibliothecaris, zodat het een mooie plaats kan krijgen in de bibliotheek van het Stadsarchief.

Nogmaals hartelijk dank voor het boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *